Selo Crew
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Predstavljanje

Go down 
+24
Goga bRe !
LunAtiC (O.O)<=|
Linkoln'PRG
iaN'
hika
notorious
m!L!NK0Vic
Sab1jam
miodrage
l2p
iNsaAan1ty
z0la
Marekralj
g0x1
Selo Crew | SHOMI
vuco <3 SELJAKE
sUPERNOVA
baLu 4 sC
bey00
Selo Crew | MILAN
ZEKA*MaDaFaKa
Beli
Violena
SpoN
28 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
l2p

Predstavljanje - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptySat Dec 05, 2009 12:36 pm

Ok je oformili smo klan drugari i ja. Igrali smo ranije ali smo se raspali ali eto sad smo se opet ujedinili. Malo da se uvezbamo i bacamo vam izazov. Cekajte nas Smile Pozdrav.
Back to top Go down
m!L!NK0Vic

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptySun Dec 06, 2009 9:39 am

Caos svima Smile

Nikola Milinković iz Borče Smile Nekako mi je sC^ oduvek gotivan klan.. pa reko sad kad imaju forum da im banem malo Smile))

Cs igram oko 2,5 godine.. krenuo sam na kolibi... sad sam na srpskom frontu, karavozdu.. 18 godina napunio xDD Pozz svima
Back to top Go down
SpoN
Admin
SpoN

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyMon Dec 07, 2009 9:52 am

zdravooo Milliiiiii Smile <3 StepOne je Razz
Back to top Go down
https://selo-crew.darkbb.com
notorious

notorious

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyFri Dec 25, 2009 3:41 pm

Ime i Prezime:Milos Topalovic Top
from:Belgrade Zvezdara Vml
god:92
nick:Notorious
cs igram od 2002..pa prestajao ovo ono.. trenutno igram za bhf ,(http://bhf-fan.darkbb.com/)
Puno pozdrava svima Smile
Back to top Go down
SpoN
Admin
SpoN

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptySun Dec 27, 2009 8:25 am

welcome Smile
Back to top Go down
https://selo-crew.darkbb.com
hika

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyThu Feb 04, 2010 12:29 pm

Cao svima zowem se Hivzo , nick mi je h!kka , 93' sam god , igram cs 2 god online , 6 god lan , iz Novog Pazara sam , i tako
Back to top Go down
iaN'

iaN'

PostSubject: IAN.-   Predstavljanje - Page 2 EmptySun Feb 14, 2010 8:07 am

Pozdrav svima , zovem se Aleksandar Bozic '90 godiste, i iz glavnog grada kantera Srbije sam Very Happy
Nova Pazova Very Happy
Grad Dejana Stankovica, Aleksandra Kolarova, Najvece fabrike droge na Balkanu. Grad Milana Rudovica cheers
Igram CS 7 godina i jos uvek ne znam da se krecem Sad
Trudim se da naucim nesto gledajuci BaLu-ove klipove na youtubu Very Happy Very Happy Very Happy
Puno srece oko foruma, da zazivi sto pre, ako treba neka pomoc u vezi foruma, ovo je moja oblast, bar to znam, tu sam
salzah90@hotmail.com <3
Back to top Go down
Linkoln'PRG

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptySat Mar 06, 2010 12:48 pm

Ovako ja sam Stefan Dukic zivim na vidikovcu. Trenutno igram za klan PROGRESIVE ili skraceno PRG. Igram cs 1 godinu i bolji sam od balu-a Smile salim se . Nick u Cs mi je LINKOLN. kontakt msn ste.duk.94@hotmail.com id od steam-a linkoln37 tako da add Smile
Pozzz Smile
Back to top Go down
LunAtiC (O.O)<=|

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyFri Mar 12, 2010 11:23 am

ALOHA svima....

Ime: Nikola
Prezime: Mijailovic
Nadimak: Dzoni
Nick: LunAtiC (O.O)<=|
Datum proizvodnje: 13.05.1992
Visina: 196cm
Tezina: 75
Broj patika: 47-48
Boja kose: Smedja
Boja ociju: Tamno-zelena
Skola: GSP
Zanimanje: BREAKDANCER (BBOY)
Hobi: Plasenje ljudi
Prebivaliste: Bijem koga stignem Razz Mirijevo 4
LAN Clan: Balkan Mafia
Online Clan: Igram za koga stignem
CS igram: 8-9 meseci
Izgled: Lep ko ikona
Bracno stanje: Ne ozenjen
MSN: bboyjohny@live.com
Ako nekoga jos nesto zanima neka pita slobodno....
Back to top Go down
Goga bRe !

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyFri Mar 19, 2010 1:15 pm

Ijao, pa mi Gavrilovici smo najbrojniji, Bog te <3 Very Happy

Mene svi znaju, sta ima da se predstavljam (H) ahahahah, salim se Smile '89 god, igram cs oko 3 god na netu, a dok nisam provalila foru za net peglala sam se sa botovima, bratom i komsilukom u lanu Very Happy Igram u klanu RELAXcats, zajedno sa Lenom i jos nekim devojcicama kao sto je Beli i tako. Hihi <3 Puno vas volim i ljubim sve, puckamo se :* <3
Back to top Go down
IsK

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 EmptyWed Mar 24, 2010 9:34 pm

pozdrav zovem se Nenad Isakovic 91 god sam cs igram 10god sa 3 god pauze:D i tako to Cool Cool
Back to top Go down
pop4

PostSubject: pop4   Predstavljanje - Page 2 EmptyFri Apr 09, 2010 2:12 am

E cao zovem se Stevan Savic iz Novog Sada sam , igram cs oko 2 god (jbg preknio sam ga da bi igrao jebeni css :@) itd. nepise mi se vise -.- zato zz Smile <3
Back to top Go down
fl0weR

PostSubject: Pa da..skola cs,cs skola   Predstavljanje - Page 2 EmptyMon Apr 19, 2010 2:39 pm

Pozdrav!Zovem se Ognjen prezivam Sarovic.Zivim u BeGeu.Igram cs oko 6 godina,imao sam dosta pauza.Pa kad vise nisam znao od kad da brojim poceo sam ponovo od pre 2 ipo godine.Intenzivno budzim skill.Uglavnom igram mixeve na mircu mid skill,ne volim sa nasima mix .
E da imam 17 god jos malo,za desetak dana.JEdva cekam 18 xD "pa ne znam dal da slavim 17"Smile... Ma bice kile mesa i dosta devojaka,pa ce biti lepo.Zenske jure mene,super glow sam Smile. steam ognjen108................... <33333 from fl0weR
Back to top Go down
CroG

PostSubject: vlada   Predstavljanje - Page 2 EmptyTue Apr 27, 2010 4:34 am

vlada iz nove pazove,lozim se na rudeta i gajim nadu da ce me oploditi..drogu nepusim i nevolim alkohol..iana u <3 furam dok mi daje da gledam kod njega u monitor,on ct a ja t i tako nabijam skor Very Happy igram u klanu n'umemo,mi smo samo iskreni i realni,al pravo ime treba da nam bude prodaja Mad
msn vlada91np@hotmail.com

NISMO PRO AL SMO ZATO LEPI
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Predstavljanje   Predstavljanje - Page 2 Empty

Back to top Go down

Predstavljanje
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2